LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Комфортна къща с изглед към остров Тасос

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ КАВАЛА / БЛИЗО ДО ГР. KERAMOTI / HAIDEFTO   На картата
Цена  
265 000 250 000
Тип:
Къща, Вилa, Редова къща

Обща площ:
120 м²

Площ на парцела:
585 м²

Етажност:
1

Етаж:
1

Спални:
3

Бани:
2

Референтен номер:
HK-67562
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Парно на ток / Климатици

Бани
Оборудвана баня, Душ кабина

Подове
Подове с теракот

Разстояния
2 км 1.6 км 356 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 2 км
  • Център на града: 1.6 км
  • Летище : 356 км
Гледки от имота
  • Гледка към вътрешен двор
Отопление
  • Климатици
  • Парно на ток

Представяме Ви комфортна къща, разположена във вилната зона на село Haidefto, област Кавала. Вилата разполага с просторна тераса с изглед към остров Тасос, който по въздушна линия е на около 3 км.
Къщата е напълно обзаведена и пригодена за постоянно обитаване от 6 души.

Детайли:
РЗП: 120 кв. м.;
Година на строеж: 2009 г.;
Къщата е на 1 висок партерен етаж;
Конструкция: Железобетонна носеща конструкция и със зидария от 2 реда тухли с топлоизолация помежду им. Покривът е двускатен железобетонен и вътрешната височина на помещенията варира от 3.4 м край външните стени до 4.5 м в центъра;
Довършителни работи: Подовите настилки на всички помещения и на терасите са от висококачествени подови плочки, а баните са облицовани с качествен фаянс. Дограмата е алуминиева със стъклопакет, вратите към терасите са плъзгащи се. Всички врати и прозорци са снабдени с отварящи се противокомарни мрежи на алуминиева рамка.

Сигурност: Всички прозорци и врати се заключват отвътре, а отвън всички имат ролетни секционни метални щори.
Монтирана е модерна сигнално-охранителна система с датчици във всички помещения и с GSM модул, изпращащ SMS съобщение при проблеми. Системата има 3 мощни сирени на покрива, но не е свързана към местна охранителна фирма.

Гараж: В двора е изграден масивен гараж с РЗП 31.50 кв. м, състоящ се от 2 свързани помещения: гараж с вход от улицата, с дистанционно управлявана електрическа врата и склад за градински инвентар с вход от двора.

Двор: Парцелът е разположен на ъгъла на 2 улици във вилната зона, като най-близката къща отстои на около 30 м през улицата, а следващите – на 60-70 м.
Общата площ на парцела е 847.47кв.м, като 585 кв. м са оградени и се ползват като дворно място. Дворното място е облагородено – затревено е и в него са засадени иглолистни дървета, закуми, палми и нарове на възраст от 5 до 8 години.

Оглед на имота
Можем да организираме и да ви придружим при огледа на имота в удобно за вас време. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Процедура за покупка на имот в Гърция
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор за прехвърляне на собствеността. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно особеностите на процедурата за покупка на имот в Гърция.

Допълнителни услуги
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти