LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Йерисос

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ЙЕРИСОС   На картата
Цена  
125 000
36 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
3475 м²

Референтен номер:
HK 86182-HK-5910
Инфо пакет

Разстояния
880 км 2 км 102 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 880 км
  • Център на града: 2 км
  • Летище : 102 км

Уникално, плоско поле, 3475 кв.м, в Атон, Халкидики с безпрепятствен постоянен изглед към планината и морето, природна красота и със североизточна ориентация. Имотът е извън селото, с лице към улицата и е идеален за фотоволтаици. Полето е пълно и застрояващо, на 880 метра от прекрасен плаж и на 200 метра от центъра на селото. Имотът е идеален за изграждане на вила, самостоятелни къщи и за професионално ползване.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти