LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Сивири

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. СИВИРИ   На картата
Цена  
150 000
8.00 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
18780 м²

Референтен номер:
HK 77678-HK-5714
Инфо пакет

Разстояния
2000 км 5 км 85 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 2000 км
  • Център на града: 5 км
  • Летище : 85 км

Амфитеатрално поле, 18.780 кв.м, в Касандра, Халкидики с безпрепятствен постоянен изглед и с източна ориентация. Имотът е на 2 км. от красив плаж и от центъра на селото. Полето, което е пълно и застрояващо (може да се изгради 800 кв.м), е разделено на четири еквивалента.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти