LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Посиди

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ПОСИДИ   На картата
Цена  
700 000
162 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
4320 м²

Референтен номер:
HK 77675-HK-5693
Инфо пакет

Разстояния
1 км 15 км 95 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1 км
  • Център на града: 15 км
  • Летище : 95 км

Засадено дърво поле, 4,320 кв.м, в Касандра, Халкидики с безпрепятствен постоянен изглед и с югозападна ориентация. Наклоненият имот е първо на морето, с изключителен достъп до плажа, и е на 1,8 км. от центъра на селото. Полето, което е пълно и застрояващо (може да се построи 200 кв.м), е идеално за изграждане на къща.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти