LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Poligiros

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. POLIGIROS   На картата
Цена  
60 000
6.00 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
10000 м²

Референтен номер:
HK 83828-HK-6036
Инфо пакет

Разстояния
20000 км 9200 км 53 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 20000 км
  • Център на града: 9200 км
  • Летище : 53 км

Наклонено поле, 10000 кв.м, в Полигирос, Халкидики с безпрепятствен постоянен изглед и с югозападна ориентация. Имотът е извън селото, с лице към пътя и има естествена красота. Полето е пълно и застрояващо (200кв.м може да бъде построено). Имотът е идеален за изграждане на вила или самостоятелни къщи.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти