LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за частни лица!

Парцел в регулация за продажба в гр. Poligiros

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. POLIGIROS   На картата
Цена  
65 000
71 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
916 м²

Референтен номер:
HK 81288-HK-5821
Инфо пакет

Тип строителство
Тухла

Разстояния
13000 км 1 км 53 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 13000 км
  • Център на града: 1 км
  • Летище : 53 км
Строителство
  • Тухла

Наклонен парцел, 916 кв.м, в Полигирос, Халкидики с безпрепятствен постоянен изглед. Имотът се намира вътре в селото и е обърнат към главния път. Парцелът е завършен, застроен, коефициентът му на застрояване е 0,6, а коефициентът му на покритие е 0,7 (550 кв.м може Имотът е идеален за професионално използване.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти