LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Отличен парцел земеделска земя в Пиргадикия

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ПИРГАДИКИЯ   На картата
Цена  
350 000
44 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
8000 м²

Референтен номер:
HK 46523-HK-3495
Инфо пакет

Разстояния
50 м 17 м 105 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 50 м
  • Център на града: 17 м
  • Летище : 105 км
  • Магазин за хранителни стоки: 1.5 км
  • Спирка: 1.5 км
  • Болница: 17 км

Този голям парцел земеделска земя, простиращ се на площ от 8 000 кв.м., се намира в Община Аристотелис, част от района на Атос на полуостров Халкидики. Разположението и площта на парцела са отлични за построяването на няколко ваканционни сгради или голяма семеейна къща. В парцелът има наличие на вода и електричество. Имотът е част от прекрасен район с великолепна гледка към морето, като е само на метри от отличен пясъчен плаж.

Оглед на имота
Можем да организираме и да ви придружим при огледа на имота в удобно за вас време. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Процедура за покупка на имот в Гърция
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор за прехвърляне на собствеността. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно особеностите на процедурата за покупка на имот в Гърция.

Допълнителни услуги
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти