LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Просторна вила с частен плаж

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. ПЕФКОХОРИ   На картата
Цена  
2 500 000
Тип:
Вили

Площи:
400 м²

Спални:
4

Бани:
3

Референтен номер:
HK 37514-HK-175
Инфо пакет

Отопление
Локално парно / Камина

Тип строителство
Тухла

Отопление
Локално парно / Камина

Разстояния
88 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 88 км
  • Болница: 22 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Камина
  • Локално парно

За нас е удоволствие да ви представим тази уникална вила на първа линия, на плажа, разположена на парцел от 4,000 кв.м. ВИлата се намира в китното село Пефкохори, на вълшебния полуостров Халкидики. Пефкохори е типично и популярно село сред туристите, със забележителна дълга крайбрежна улица и хубав плаж.

Имотът е с изключителна архитектура. Състои се от 5 стаи с бани, централно отопление, голяма градна, камина, басейн, паркоместа и красиви гледки към морето.

Имотът е идеална за клиенти, които търсят усамотение до морето. Вилата има частен плаж с всичко нужно за поддръжката на лодка. Имотът разполага и със зона за барбекю и традиционна пещ.

До имота може да се стигне по частен път. Локацията предлага пълно усамотение благодарение и на високата ограда и големите дървета.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса.

Квартал

Певкохори се намира на ръкава Касандра, в област, която с право може да се определи като екологичен рай. Първите туристи, които идват тук в началото на 70-те години се впечатляват много от невероятната природа и мекия климат, както и от невероятните плажове и гостоприемството на местните жители. Оттогава Певкохори се превръща в един от най-забележителните курорти в Европа. Днес районът съчетава модерни туристически съоръжения и традиционен колорит.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти