LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Голям парцел до морето

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. ПАЛИУРИ   На картата
Цена  
160 000
30 €/м²
Тип:
Земеделски земи

Площи:
5324 м²

Референтен номер:
HK 37911-HK-580
Инфо пакет

Разстояния
98 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Thessaloniki (SKG): 98 км
  • Болница: 33 км

Предлагаме на вашето внимание земеделска земя с площ 5,324 кв.м. Имотът е снабден с електричество и водоснабдяване.

Оглед на имота
Можем да организираме и да ви придружим при огледа на имота в удобно за вас време. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Процедура за покупка на имот в Гърция
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор за прехвърляне на собствеността. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно особеностите на процедурата за покупка на имот в Гърция.

Допълнителни услуги
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса.

Квартал

Палиури и известен с уникалната си природа, със зелените си пътеки в боровата гора или с традиционните малки улички на селото, които му придават специфичен колорит.

Югоизточно, в края на Торонейския залив и на 6 км към нос Канистру се намира селището Ксина, а 2 км след него – селището Агиос Николаос на Канистру, което има два много живописни заливи, а в естествения залив се намира църквата на св. Никола. На два километра североизточно се намира оживеният плаж Хрусо, където са разположени хотелите и къмпинга на Националната организация по туризъм. В Хрусо човек може да се наслади на сините води и на златния пясък, които в съчетание с боровете, докосващи морето, представляват една наистина спираща дъха гледка.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти