LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в с. Nea Roda

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. NEA RODA   На картата
Цена  
400 000
50 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
8000 м²

Референтен номер:
HK 86190-HK-6370
Инфо пакет

Разстояния
50 км 6 км 104 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 50 км
  • Център на града: 6 км
  • Летище : 104 км

Уникално поле, 8.000 кв.м, в Атон, Халкидики, на 50 метра от плажа. Имотът е наклонен, има североизточна ориентация и панорамна гледка. Той е идеален за изграждане на вила, самостоятелни къщи и професионално използване.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти