LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя в Неа Фокеа

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. НЕА ФОКЕА   На картата
Цена  
380 000
30 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
12600 м²

Референтен номер:
HK 46571-HK-3450
Инфо пакет

Разстояния
1.9 км 13 м 67 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1.9 км
  • Център на града: 13 м
  • Летище : 67 км
  • Магазин за хранителни стоки: 2.6 км
  • Спирка: 2.6 км
  • Болница: 13 км

Предлагаме на вашето внимание земеделска земя с площ 12,600 кв.м. Парцел е с лице към главен път, което го прави много подходящ за жилищно строителство и строителство на ферма. Той е равен и е с много красива пряка видимост.

Оглед на имота
Можем да организираме и да ви придружим при огледа на имота в удобно за вас време. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Процедура за покупка на имот в Гърция
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор за прехвърляне на собствеността. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно особеностите на процедурата за покупка на имот в Гърция.

Допълнителни услуги
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти