LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в с. Мудания

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. МУДАНИЯ   На картата
Цена  
400 000
82 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
4853 м²

Референтен номер:
HK 88877-HK-6634
Инфо пакет

Разстояния
270 км 1 км 53 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 270 км
  • Център на града: 1 км
  • Летище : 53 км

Отлично, наклонено поле, 4.853 mВІ, в Мудания, Халкидики. Намира се извън селото и има прекрасна природна красота и изглед към морето. Намира се на 270 метра от плажа и на 1000 метра от центъра на селото. Той е ограден, има южна ориентация и разнообразие от различни дървета вътре. Той е пълен и може да се строи и поради своите размери е идеален за строителство на къщи, за професионална експлоатация, но също така и за изграждане на самостоятелна къща.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти