LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Парцел в регулация за продажба в с. Мола Калива

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. МОЛА КАЛИВА   На картата
Цена  
150 000
170 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
880 м²

Референтен номер:
HK 77659-HK-5599
Инфо пакет

Тип строителство
Тухла

Разстояния
130 км 7 км 97 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 130 км
  • Център на града: 7 км
  • Летище : 97 км
Строителство
  • Тухла

Ъглов парцел, 880 кв.м, в Касандра, Халкидики с безпрепятствен постоянен изглед и с източна ориентация. Ограденият имот е само на 130 м. от плажа и с лице към главния път. Парцелът, който има маслинови дървета, е завършен и застроим (може да се построи 400 кв.м).

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти