LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Метаморфоси

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. МЕТАМОРФОСИ   На картата
Цена  
105 000
29 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
3675 м²

Референтен номер:
HK 81241-HK-5787
Инфо пакет

Разстояния
1100 км 7 км 81 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1100 км
  • Център на града: 7 км
  • Летище : 81 км

Наклонено поле, 3675 кв.м, в Ситония, Халкидики с безпрепятствен постоянен изглед. Имотът е на 1,1 км. от плажа и на 1 км. от центъра на селото. Полето е завършено, застроено и с лице към главния път. Имотът е идеален за изграждане на самостоятелна къща.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти