LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Парцел в регулация за продажба в с. Криопиги

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. КРИОПИГИ   На картата
Цена  
55 000
138 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
398 м²

Референтен номер:
HK 77668-HK-5640
Инфо пакет

Тип строителство
Тухла

Разстояния
1600 км 10 км 81 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1600 км
  • Център на града: 10 км
  • Летище : 81 км
Строителство
  • Тухла

Равен парцел, 398 кв.м, в Касандра, Халкидики с безпрепятствен постоянен изглед и с източна ориентация. Имотът е 1,6 км. от плажа и на 600 м. от центъра на селото. Парцелът е завършен, застроим и коефициентът му на застрояване е 0,6 (може да се построи 240мВ). Имотът е идеален за изграждане на вила или самостоятелни къщи.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти