LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Парцел в регулация за продажба в гр. Каливес

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. КАЛИВЕС   На картата
Цена  
140 000
90 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
1560 м²

Референтен номер:
HK 88526-HK-6302
Инфо пакет

Тип строителство
Тухла

Разстояния
650 км 12 км 61 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 650 км
  • Център на града: 12 км
  • Летище : 61 км
Строителство
  • Тухла

Уникален парцел, 1,560 кв.м, в Ситония, Халкидики. На място с южна ориентация и естествена красота. С лице към улицата, вътре има богата маслинова горичка и безпрепятствена постоянна гледка към морето. Наклоненият парцел е само на 650 метра от красив плаж и на 900 метра от центъра на селото. Той е завършен и може да се строи, идеален за строителството - оползотворяване на къщи и самостоятелна къща.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти