LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Парцел в регулация за продажба в гр. Геракини

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ГЕРАКИНИ   На картата
Цена  
400 000
202 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
1980 м²

Референтен номер:
HK 77658-HK-5588
Инфо пакет

Тип строителство
Тухла

Разстояния
80 км 17 км 17 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 80 км
  • Център на града: 17 км
  • Летище : 17 км
Строителство
  • Тухла

Парцел в Ситония, Халкидики, 1980 кв.м, втори от плажа. Той има коефициент на изграждане 0,4. Той е идеален за жилищно строителство или настаняване (хотел) единица. Парцелът е само на няколко метра от прекрасен пясъчен плаж и има красива гледка към морето и планината. Има фасада до провинциален път и е много близо до туристическо село.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти