LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в с. Фурка

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / С. ФУРКА   На картата
Цена  
300 000
21 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
13954 м²

Референтен номер:
HK 77670-HK-5647
Инфо пакет

Разстояния
900 км 9 км 90 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 900 км
  • Център на града: 9 км
  • Летище : 90 км

Плоско поле, 13.594 кв.м, в Касандра, Солун с безпрепятствен постоянен изглед и със западна ориентация. Имотът е 900 m. от плажа и центъра на селото. Полето е завършено, застроено и с лице към главния път. Имотът е идеален за изграждане на самостоятелни къщи и професионално ползване.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти