LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Флогита

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ФЛОГИТА   На картата
Цена  
165 000
34 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
4868 м²

Референтен номер:
HK 86511-HK-6381
Инфо пакет

Разстояния
650 км 7 км 45 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 650 км
  • Център на града: 7 км
  • Летище : 45 км

Отличен, ъглов, плоско поле, 4.868 кв.м, в Мудания, Халкидики, с югоизточна ориентация, голяма откритост, гледка към морето и особена природна красота. Имотът се намира извън селото, има прекрасна маслинова горичка вътре, с лице към пътя и е завършен и застроим. Намира се на 650 метра от син плаж и на 1 800 метра от центъра на селото. Той е идеален за изграждане на вила, самостоятелни къщи и за професионално използване, както и подходящ за фотоволтаици.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти