LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Флогита

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ФЛОГИТА   На картата
Цена  
90 000
12 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
7225 м²

Референтен номер:
HK 85252-HK-6342
Инфо пакет

Разстояния
600 км 7 км 45 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 600 км
  • Център на града: 7 км
  • Летище : 45 км

Отлично, плоско поле, 7.000 кв.м, в Мудания, Халкидики с южна ориентация, морска панорама и специална природна красота. Имотът се намира извън селото, с лице към пътя и е завършен и застроен. Намира се на 600 метра от син плаж и на 300 метра от центъра на селото. Той е идеален за изграждане на вила, изграждане на самостоятелни къщи и за професионално използване, както и подходящ за фотоволтаици.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти