LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Къща в Флогита

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. ФЛОГИТА   На картата
Цена  
430 000
Тип:
Къща

Обща площ:
478 м²

Площ на парцела:
500 м²

Спални:
15

Бани:
10

Референтен номер:
HK 41478-HK-3239
Инфо пакет

Състояние
нуждае се от освежителен ремонт

Отопление
Слънчеви колектори

Тип строителство
Тухла

Разстояния
250 м 7 м 45 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 250 м
  • Център на града: 7 м
  • Летище : 45 км
  • Магазин за хранителни стоки: 100 м
  • Спирка: 100 м
  • Болница: 7 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Слънчеви колектори

Предлагаме на вашето внимание къща с площ 478 кв.м. Година на строителство: 1981. Отоплението се осъществява посредством слънчеви колектори. Имотът се предлага със следната степен на завършеност: алуминиева дограма. По отношение на мебели и оборудване налични са: бойлер електрически. Имотът е снабден с септична яма. Важно е да се отбележи, че имотът разполага с: баня с тоалетна и паркинг.

Оглед на имота
Можем да организираме и да ви придружим при огледа на имота в удобно за вас време. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Процедура за покупка на имот в Гърция
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор за прехвърляне на собствеността. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно особеностите на процедурата за покупка на имот в Гърция.

Допълнителни услуги
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти