LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Акти Елиас

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. АКТИ ЕЛИАС   На картата
Цена  
1 500 000
221 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
6800 м²

Референтен номер:
HK 92449-HK-6879
Инфо пакет

Разстояния
1 км 12 км 100 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1 км
  • Център на града: 12 км
  • Летище : 100 км

Уникално и привилегировано поле, 6800 м², на Ситония, Халкидики, точно пред тюркоазените води, плаж с много фин пясък и безпрепятствена постоянна морска гледка. Той е завършен и може да се строи, до 200 м² може да бъде построен и идеален за изграждането на луксозна вила пред морето.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти