LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Земеделска земя за продажба в гр. Агиос Мамас

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ХАЛКИДИКИ / ГР. АГИОС МАМАС   На картата
Цена  
345 000
59 €/м²
Тип:
Земеделска земя

Обща площ:
5800 м²

Референтен номер:
HK 81304-HK-5863
Инфо пакет

Разстояния
50 км 7 км 56 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 50 км
  • Център на града: 7 км
  • Летище : 56 км

Плоско поле, 5800 кв.м, в Касандра, Халкидики с безпрепятствен постоянен изглед и с югоизточна ориентация. Имотът е на 50 m. от плажа и комплекс от къщи. Полето е пълно и застрояващо (може да се построи 200 кв.м). Имотът е идеален за изграждане на вила.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за теб време. За целта, свържи се с отговорния за офертата брокер, за да обсъдите кога би искал да направите оглед.

Резервация на имота
Резервацията на имот се осъществява при заплащане на депозит, след което имотът ще бъде свален от продажба, а провеждането на огледи с други купувачи ще бъде прекратено и ще започне подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Super Имоти ще бъде с теб не само по време на покупката, но и след това, като ще ти осигури допълнителни услуги по твое изискване с цел безпроблемно ползване на новозакупения/новонаетия имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти