LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Морски парцел в Каристос

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ EVIA / ГР. KARYSTOS   На картата
Цена  
2 400 000
48 €/м²
Тип:
Парцел в регулация, Парцел за инвестиция

Обща площ:
50000 м²

Референтен номер:
GR DES 65086
Инфо пакет

Разстояния
1 км 200 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1 км
  • Летище : 200 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Представяме ви парцел за инвестиция, находящ се в чудесен район, съчетаващ планина и море, хармония, спокойствие и плажове за всеки вкус. Каристос е едно от най-големите риболовни средища в Гърция и страхотно място за инвестиция. Парцелът е с ширина 37,9719 и дължина 24,4792.
Перфектен заизграждане на хотел или морска вила.

Оглед на имота
Можем да организираме и да ви придружим при огледа на имота в удобно за вас време. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Процедура за покупка на имот в Гърция
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор за прехвърляне на собствеността. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно особеностите на процедурата за покупка на имот в Гърция.

Допълнителни услуги
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти