LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ

Зашеметяващ имот на брега на морето, о.Крит

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CRETE / БЛИЗО ДО   На картата
Тип:
Вилa

Обща площ:
496 м²

Площ на парцела:
2350 м²

Етажност:
3

Спални:
6

Бани:
6

Паркоместа на открито:
3

Референтен номер:
GR DES 72787
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния
300 м

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 300 м

Когато мечтания дом се превърне в реалност и невъзможното става възможно, тогава може да си убеден, че се намираш в Рая. Кътче, каращо всички сетива да усещат морския бриз и модерния архитектурен дизайн на вълнуващия имот. Проектът по най-категоричен начин заявява съвременен стил.

Понятието за лукс се утвърждава с наличието на сауна, турска баня, фитнес зала, изба и перално помещение. Великолепието на имота се демонстрира от качеството на използваните материали- дъбови и мраморни настилки, най-съвременните фитинги във всяка стая, както и италианската санитария показват детайла, в който е създаден всеки сантиметър на тази къща.

Пренасяме се навън, където басейна доминира с присъствието си, давайки тон за почивка и отдих, а разнообразието от кътчета за сядане дават основателна причина да се насладите на невероятната гледка. Специален акцент е каменната стъпала, която води до частен плаж. Пътят се осветява с вдлъбнатини на всеки пет метра около петметровата стена, така че да гарантира сигурност, представлявайки уникална визуална намеса през цялата нощ.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти