LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Артистична вила до брега, о-в Крит

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CRETE / БЛИЗО ДО   На картата
Тип:
Вилa

Обща площ:
340 м²

Площ на парцела:
5000 м²

Етажност:
2

Спални:
6

Бани:
5

Референтен номер:
GR DES 72628
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния
600 м 4 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 600 м
  • Летище : 4 км
Гледки от имота
  • Гледка към басейн
  • Гледка към морето

Край бреговете на синьото Егейско море, със стабилни основи и традиционен стил, се разполага един необикновен имот. С цветове, които перфектно се вписват в естествената околна среда на острова, тази вила балансира с модерни нотки, но и ключови мотиви в стила, които напомнят стари гръцки храмове.

Имаме удоволствието да представим артистична вила с морска панорама. Имотът е на две нива с площ от 340 m2, състоящи се от шест спални и пет бани. Вилата е с отлична локация, благодарение, на която се разкрива безпрепятствена морска панорама, осеяна с естествена слънчева светлина през целия ден.

Интериорната декорация може да бъде характеризирана като апотеоз на минимализма, съзнателно отклоняваща се от класическия и традиционен модел, намиращ се на острова, напълно приспособен към съвременния начин на живот. Прекрасният плувен басейн изглежда като естествено продължение на морето, предлагайки възможност за релаксираща почивка през горещите летни месеци. Особено уютно е мястото за хранене, намиращо се на покрива, идеално за романтични вечеру под звездното небе.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти