LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Къща за продажба в с. Stroggili South

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / С. STROGGILI SOUTH   На картата
Цена  
1 200 000
Тип:
Къща

Обща площ:
409 м²

Площ на парцела:
2760 м²

Етажност:
2

Спални:
8

Референтен номер:
ARR 96594-RR2228
Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

В покрайнините на традиционното село Строггили и в красива градина от 2760,54 кв. М., Пълна с плодни дръвчета и цветя, се продава традиционна къща, съществуваща от 1600 г., която принадлежи на семейството на нашия национален поет. Вътре в тази къща е изобразена както историята, така и родословното дърво на неговото семейство.
Имението е изцяло реновирано и през годините е съхранило по най-добрия начин културното наследство на мястото по отношение на историята му, както и лични предмети с голяма историческа стойност и отличия от царе и ръкописи и предмети на поета.
В рамките на парцела има 4 независими апартамента. Двуетажна къща се състои от приземен етаж 115,60 кв.м с 2 покрити тераси с невероятна гледка към градината и включва 2 спални, 2 бани, кухня, хол и кът за сядане. На 1-ви етаж, който води от павирано стълбище, има апартамент от 110 кв.м, който се състои от 2 спални, 2 бани, кухня, хол.
В непосредствена близост до двуетажните апартамента има следните 2 приземни апартамента, един след друг: Първият, 91,22 кв.м, се състои от 2 спални, кухня, хол. Вторият приземен етаж, 78.09 кв.м., има таванско помещение от 15кв.м и прекрасна тераса с изглед към градината. Състои се от 2 спални, 1 баня, кухня, хол, хол.
Около имота има прекрасни алеи за пешеходен туризъм сред природата и калдъръмени улички, където те водят до селската градина, където човек може да се разходи, да пазарува и да се свърже с местните жители, които са известни с приятелското си настроение.
Имението се намира близо до известните плажове на Агиос Йоанис, на Халикуна от Месонги, където можете да намерите развлекателни центрове, таверни, кафенета. Имотът е инвестиция и може да се използва за постоянно пребиваване на спокойствие и спокойствие. Това е приблизително На 15 км от центъра на Корфу.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти