LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вилa за продажба в с. Sinarades

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / С. SINARADES   На картата
Цена  
1 500 000
Тип:
Вилa

Обща площ:
200 м²

Площ на парцела:
2400 м²

Етажност:
2

Спални:
3

Референтен номер:
ARR 95491-RR4293
Инфо пакет

Отопление
Камина

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Отопление
  • Камина

Уникална вила от 200кв.м. с превъзходна и непрекъсната гледка към морето на Изток и Запад за мечтателни утрини и романтични вечери и с гледка към 3-те най-близки плажа (Агиос Гордиос, Контогиалос и Глифада).
Проектирана да се интегрира по естествен начин с масивните камъни на планината и буйната обстановка, тази вила е идеалният имот за всеки, който има мечта да се събужда с невероятна гледка от дом на хълм всяка сутрин.
Тази частна вила се намира на хълм, в парцел от 2.400кв.м. Състои се от две нива. Главният вход отвежда към просторна дневна / трапезария с камина с отворен изглед към морето. Приземният етаж също се състои от обособена, модерна, оборудвана кухня, една баня, една спалня и склад. Стълбище ни отвежда до първия етаж, който се състои от основната спалня със собствена баня и гардероб и още една спалня, отново със собствена баня. Всяка спалня има собствен балкон.
Външното пространство е красиво озеленено. Разполага с изградено барбекю, стара маслинова горичка, флорална градина с морава, изобилна площ с буйна дива растителност, частен паркинг и частен модерен басейн.
Вилата се намира на уединено и лично място, но в същото време (приблизително) на 20 минути път с кола от летището и град Корфу. Село Синарадес е на (приблизително) 500 разстояние.
Плажовете Глифада и Контогиалос са на (около) 10 минути път с кола, докато плажът на Агиос Гордиос е само (на около) 5 минути път с кола.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти