LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ
Само за
частни лица!

Вилa за продажба в Lefkimmi

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / LEFKIMMI   На картата
Цена  
875 000
Тип:
Вилa

Обща площ:
381 м²

Площ на парцела:
4000 м²

Етажност:
2

Спални:
3

Референтен номер:
ARR 96566-RR3302
Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Песента на морето и чуруликането на птицата са единствените неща, които „обезпокояват“ спокойствието и спокойствието на природата на това уникално място.
Този мечтан имот точно на брега на морето се намира близо до Лефкими, едно от най-идиличните села на Корфу, най-известно със своите добре представени алеи и традиционните си къщи.
Вилата е общо 381 кв.м., разположена върху парцел от 4.000 кв.м и е построена на три нива. На долното ниво има гараж и помощни помещения.
На приземния етаж има отворена дневна / трапезария, която се отваря към независима кухня, а също така има и една спалня. Дневната има големи отвори, които внасят естествена светлина и предлагат панорамна гледка към морето. Първото ниво се състои от две допълнителни спални със самостоятелни бани и има възможност за създаване на още една спалня.
Уникалната гледка към морето и околността е едно от многото предимства на този имот, за да може някой да се наслади на несравнимата красота на пейзажа.
Този имот предлага идеална възможност или като инвестиция, или като целогодишна резиденция. Тази прекрасна вила се намира в тиха среда, в район с изискани свойства, обещавайки да ви предложи много специални моменти, само на няколко крачки от водата .


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти