LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вилa за продажба в с. Kassiopi

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / С. KASSIOPI   На картата
Цена  
650 000
Тип:
Вилa

Обща площ:
208 м²

Етажност:
3

Спални:
3

Референтен номер:
ARR 96519-RR3485
Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Възможност за инвестиция.
Това е превъзходна възможност да закупите една от двете впечатляващи вили, разположени над Касиопи с панорамна гледка към пристанището и отвъд него.
Тези две наскоро реновирани вили предлагат страхотна възможност или за семейно настаняване, или като бизнес перспектива за отдаване под наем като ваканционно настаняване. Разглеждането е от съществено значение, за да можете да оцените зашеметяващото местоположение и гледки. Всяка вила има 208 кв. М жилищна площ в рамките на парцел от приблизително 2500 кв. Метра. Всяка от тях има три самостоятелни спални с балкони, безкраен плувен басейн, малък басейн и външни / вътрешни дворове за трапезария, барбекю, шезлонги и зона за игра.
Вилите са разположени на три нива, конфигурирани както следва: Първото ниво е с отворен план за живеене с голям хол, трапезария, кухня и тоалетна. На второто ниво има две големи спални със самостоятелна баня, а балконите предлагат невероятна гледка. Най-горното ниво разполага с голяма стая със самостоятелна баня и достъп до балкон с спираща дъха гледка.
Вилите са подходящи за целогодишно живеене или като ваканционни помещения, тъй като и двете са с двоен стъклопакет, имат климатик в спалните, имат капаци към външни врати и са снабдени с аларми. И двете дневни имат голям дървен огън.
Ако се продават заедно, собствениците биха приели € 120000 за двете.
Другата вила може да се види на уебсайта Roula Rouva под RR3484.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти