LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем краткосрочно

ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ В СЪРЦЕТО НА КОРФУ

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / ГР. CORFU(KERKYRA)   На картата
Цена  
Цена при запитване
Тип:
Апартамент, Тристаен апартамент

Обща площ:
80 м²

Референтен номер:
GR DES 63948
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Бани
Душ кабина, Оборудвана баня, Сушилня

Разстояния
1.2 км 1.5 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 1.2 км
  • Летище : 1.5 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Отопление
  • Климатици
Климатизация
  • Климатизация

Този уникален луксозен дизайнерски апартамент се намира в сърцето на историческия център на Корфу. Само на няколко крачки от емблематичния "Liston", той е идеален избор за тези, които искат да се насладят на венецианските сгради и исторически паметници.Апартаментът е модерен и напълно функционален и може да побере до две двойки приятели, търсещи модерна резиденция в сърцето на стария град.
Домашни любимци не се допускат, а срещу ежедневно почистване се заплаща допълнително.
Детайли:
• Спални: 3 ;
• Бани:2;
• Напълно оборудвана кухня;
• Wi-Fi интернет;

Град Корфу или гръцката Керкира е столицата на острова и регионалното звено на Корфу. Градът също така служи като столица за региона на Йонийските острови. Град Корфу, особено заради най-старата си част, е едно от най-очарователните и романтични места в цяла Гърция и е голяма туристическа атракция. Старият град е идеален пример за древна венецианска и византийска култура и архитектура, която запленява както посетителите, така и хората, живеещи на Корфу.

Процедура за наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ние и нашите сътрудници в Гърция ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис резервационна форма и приемо-предавателен протокол за имота. Заедно с това ще трябва да заплатите депозит в размер на 50% от договорената наемна цена, с който се гарантира резервацията на имота за съответния период.
Останалите 50% заплащате при пристигане и настаняване. Заедно с баланса се заплаща и гаранционен депозит на наемодателя в размер на 500 евро, който ще получите обратно в деня на вашето заминаване. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот в Гърция.

Наемна цена и сезони
Наемната цена варира в зависимост от сезона — нисък, среден и висок. Моля уточнете с брокера на офертата периода, в който желаете да наемете имота и ще получите ценова оферта, съобразно сезоните, в които попада периода на наема.

Допълнителни услуги
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти