LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вилa за продажба в с. Chalikounas

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / С. CHALIKOUNAS   На картата
Цена  
2 200 000
Тип:
Вилa

Обща площ:
300 м²

Етажност:
2

Спални:
6

Референтен номер:
ARR 96625-RR3155
Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Две зашеметяващи вили с изключително качество на строителство, с фантастична гледка към морето. Те са разположени на спокойно място, в близост до Чаликунас, един от най-големите пясъчни плажове на острова. Всяка вила е с площ 150 кв.м и са разположени както следва: На приземния етаж има хол с отворен план с екологична камина, към веранда, красива, напълно оборудвана кухня и две самостоятелни спални с вградени гардероби, които имат достъп до балкон.
На първото ниво намираме основна спалня, която има баня с джакузи и голяма веранда, която предлага великолепна гледка към морето. Външното пространство е много добре поддържано, с каменни пътеки и цветни декоративни растения и дървета.
Всяка вила има собствен басейн и барбекю, докато една от тях има студио от 35 кв.м., което може да се използва като помещение за настаняване или да се наеме заедно с вилата. Вилите са в отлично състояние, построени с качествени материали, нещо, което посетителят може веднага да разбере.
Това са два прекрасни имота, характеризиращи се с неприкосновеност на личния живот, уникална естетика и спокойствие. На разстояние от (около) 150 метра има достъп до малко заливче, докато най-близкият организиран плаж е на (около) 2 км.
Вилите са много добра възможност за инвестиция, тъй като те вече се отдават под наем през летния сезон с голям успех и повтарящи се клиенти.
Град Корфу и летището са на около 30 км.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти