Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти в гр. Agios Stefanos, Гърция за продажба и под наем

САМО ЗА
ЧАСТНИ ЛИЦА!

Вилa

гр. Agios Stefanos
Област Corfu /  Гърция
карта

Площ на сградата:165 м²

Площ на парцела:700 м²

Спални:3

Етажност:2

550 000