LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Самостоятелна жилищна сграда в сърцето на Атина

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CENTRAL GREECE /   На картата
Тип:
Къща, Хотел, Сграда

Обща площ:
385 м²

Площ на парцела:
177 м²

Етажност:
4

Спални:
9

Бани:
4

Гаражи:
2

Референтен номер:
GR DES 69710
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния
31 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Athens (ATH): 31 км

Имаме удоволствието да представим тази 5-етажна сграда, напълно реновирана през 2000 г, с площ 385 кв. м, построена върху парцел от 177 квадратни метра. Имотът е с висок таван, стил Bauhaus, и има изключителна директна гледка в три посоки. Намира се в края на квартал Галаци с Ано Кипсели, близо до върха на хълма Еликон, на централно място (на около 7-8 минути пеша от площад "Кипсели"), на 3-4 минути от парка на Елликос (с детска площадка, баскетболно и футболно игрище) и в изключително сигурен квартал.

Сградата се състои общо от 9 стаи, 4 бани и 2 тоалетни. Те са разположени на 5 нива, като до всички се стига с асансьор, а 4 нива са свързани и с вътрешно мраморно стълбище.

Жилището разполага с приземен етаж, състоящ се от гараж (с гранитогрес) с 2 паркоместа и паркинг за мотоциклети, работилница, котелно помещение и баня. На покрива на гаража има малка градина, засадена с 10 метра високи дървета.

Приземният етаж е с площ от 85 кв.м, има мраморни подове и включва голяма рецепция и три стаи, едната със собствен санитарен възел, а другата с достъп до малка градина, разположена в задната част на сградата.

Първият етаж е с площ от 85 кв.м. Той е свързан с приземния етаж с метално кръгло стълбище и асансьор. Състои се от голяма стая с голям балкон, още две по-малки стаи с общ балкон, кухненски бокс и тоалетна. Приземният и 1-вият етаж са предвидени за професионални услуги и офис помещения. Те могат лесно да се отделят от останалата част от сградата и да формират отделен апартамент.

Вторият етаж е с площ от 89 кв.м. и включва коридор, хол с камина, бар, тоалетна и специална кухня с вградена традиционна дървена фурна. Етажът е оформен с малък балкон в кухнята и голям в хола.

Третият етаж е с площ от 104 кв.м и разполага с основната спалня (около 40 кв.м) с гардероб, джакузи за 6 души, баня, камина, балкон и още една спалня със собствена баня. Той се радва на безпрепятствена гледка към морето на юг.

Четвъртият етаж е с площ от 22 кв.м се състои от отворен хол с големи прозорци и камина. В основната къща има веранда с вградено барбекю и скална градина с дървета и билки. Той е с изглед към Акропола, морето и Пирея. Освен това сградата има:


  • Слънчев бойлер, който работи с отопление

  • Алармена система във всички части на сградата

  • Бял пенличен мрамор на пода 0, 3 и 4.

  • Автоматична система за напояване в градини

  • Двойно остъкляване във всички прозорци, като тези на юг са огледални, осигуряващи поверителността на жителите на сградата.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти