LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Via Bulgaria 2 получи разрешително за строеж

LUXIMMO

02.04.2020

Втората фаза на емблематичния проект Via Bulgaria вече получи разрешително за строеж. Строителството на Via Bulgaria 2 се очаква да стартира съвсем скоро, а все още имате възможност да избирате измежду добре разпределени жилища в тази наистина качествена сграда.

Via Bulgaria 1 е почти напълно разпродадена, което е доказателство за голямото търсене на имоти в луксозни сгради в добре развити райони на столицата. Бул."България" се отличава с редица мащабни офис сгради и висококачествени жилищни такива, които са дом за много млади професионалисти, които желаят да имат еднакво бърз достъп до центъра на столицата и спокойствието на планината.

Via Bulgaria 2 предлага жилища с красива гледка към Витоша, а част от парцела около сградата ще бъде превърнат в общински парк. Общият брой апартаменти е 75, отличаващи се с функционално разпределение, достатъчно паркоместа, 4 офиса клас А и просторен шоурум. Отоплението за сградата е планирано да бъде на газ, с индивидуални котлета за апартаментите.

Покупката на жилище точно тук е чудесна инвестиция, както за собствено обитаване, така и за отдаване под наем с цел генериране на висока доходност.

Прогнозната доходност от наеми е 5-7% годишно.

Осигурено е професионално управление на сградата и работа с наемателите.

Цените на жилищата стартират от 990 €/м² (без ДДС). Без комисиона от купувача!

Разберете повече за Via Bulgaria 2 тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти