Via Bulgaria 2 - нова ексклузивна жилищна сграда на бул. "България"

 • Luximmo Finest Estates с голямо удоволствие представя ексклузивно втората фаза на емблематичния комплекс VIA BULGARIA;
 • Двете здания са разположени на най-високата точка на столичния бул. България;
 • Чудесна локация – в подножието на Витоша с бърз достъп до центъра на София;
 • Via Bulgaria 2 ще предложи 75 апартамента, достатъчно паркоместа, 4 офиса клас А и просторен шоурум;
 • От доказан инвеститор с безупречна репутация и богато портфолио;
 • С модерна архитектурна визия и качествено изпълнение;
 • Отоплението е решено на газ, с индивидуални котлета за апартаментите;
 • Свободни апартаменти за продажба: едностайни, двустайни, тристайни и просторен пентхаус с 3м. тавани на последния етаж;
 • Районът е несъмнено сред най-престижните за живеене и бизнес в София;
 • Покупката на жилище точно тук е чудесна инвестиция, както за собствено обитаване, така и за отдаване под наем с цел генериране на висока доходност;
 • Разполагаме с все още свободни жилищни и търговски имоти за продажба в първата фаза на Via Bulgaria. Вижте ги тук;
 • БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!

 

Местоположение
 (абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Снимки

За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натиснете на произволна снимка!

Видео

За да гледате видеото на цял екран, моля стартирайте клипа и след това натиснете на иконата Full screen, разположена в десен долен ъгъл на лентата с инструменти във видео плеъра.

Желая да получа брошура, архитектурни планове и ценова листа

Попълнете формата за запитване и ще ви изпратим на имейла брошура, планове и актуална ценова листа в дигитален формат.

Абонирайте се за нашите новини, специални оферти и промоционални предложения

© 2007-2020 LUXIMMO™ агенция за луксозни и качествени имоти в България и чужбина.
LUXIMMO™, ЛУКС ИМОТИ™ и логотипите са запазени търговски марки на “Луксиммо” ООД за територията на България, страните от Евросъюза, Руската Федерация и др. Всяко неправомерно използване на нашите регистрирани търговски марки, словни и графични, ще бъде предмет на съдебно преследване според законите за авторското право, действащи в Република България и другите страни, където са запазени тези търговски марки.
“Луксиммо” ООД притежава фирмена регистрация в България под ЕИК 203012586, със седалище и адрес на управление: гр. София 1164, ул. "Якубица" 19.
Компанията е регистрирана като Администратор на лични данни с №427977 на КЗЛД.

Всички снимки, 3d визуализации, текстове, видео клипове, графични материали и банери, както и всякакви други графични елементи, поместени на страниците на нашия сайт, са наша фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори, и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в собствените офиси на "Луксиммо" ООД.
Сайтът използва “бисквитки" и събира определена информация за потребителите и тяхното поведение. В случай, че не приемате това, моля преустановете използването на нашия сайт!