Втората фаза на Via Bulgaria с първа копка

LUXIMMO

11.06.2020

На 10.06.2020 официално се състоя първата копка на втората фаза на хитовия проект Via Bulgaria. Сградата ще се извисява на красивия бул."България", точно до почти напълно разпродадената Via Bulgaria 1.

Огромният интерес към проекта се дължи на добрата му локация и огромния му инвестиционен потенциал. Via Bulgaria 2 предлага луксозни жилища, офиси и просторен шоурум в един от най-добре развитие столични райони.

Близостта до природен парк "Витоша" и красивите гледки към планината и града са само част от множеството му предимства.

В изграждането на Via Bulgaria 2 сa заложени първокласни материали, а общите части ще бъдат луксозно изпълнени.

Планирано е и озеленяване на прилежащата територия, а архитектурният дизайн на сградата внушава модернизъм и комфорт.

Luximmo Finest Estates e eксклузивен мастър агент по продажбите във Via Bulgaria 2 и работи на принципа "директно от инвеститора, без комисиона от купувача"!

Запознайте се подробно с всички предложения във Via Bulgaria 2!

Снимки: Кирил Бъчваров

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти