LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Силвия Гочева е новият регионален мениджър на Luximmo Черноморско крайбрежие

LUXIMMO

22.02.2021

Силвия Гочева официално поема управлението на офис Luximmo Бургас. След като миналата година застана начело на Luximmo Варна, през 2021 опитният специалист вече отговаря за развитието на агенцията по цялото родно Черноморие.

Никола Стоянов (основател на Luximmo) и Невена Стоянова (управляващ директор) гласуваха доверие на Силвия Гочева да менажира офис Варна през турболентната 2020 година. Високите резултати на целия екип в морската столица, новите изградени партньорства и значителното повишаване в нивата на продажби убедиха мениджърите на Luximmo да й поверят и офис Бургас.

Това превръща Силвия в първият мениджър от редиците на агенцията, който управлява два офиса в два големи областни града.

Силвия Гочева е част от Luximmo от самото създаване на компанията. Тя е завършила Българска филология (магистърска степен), притежава диплома за лицензиран брокер на недвижими имоти, като непрестанно се явява на допълнителни професионални курсове и придобива нови умения в областта на търговските преговори и сделки, лидерство и мениджмънт, реклама и маркетинг.

Отличава се с изключително добри комуникационни и дипломатични умения, като чрез тях успява да постигне дългосрочни партньорски отношения с клиенти и реномирани местни инвеститори. Управлява успешно продажбите в едни от емблематичните проекти ново строителство във Варна.

През дългата си кариера в сферата на недвижимите имоти печели множество отличия, сред които:

- LUXIMMO посланик, 2020

- Най-творчески мениджърски подход, 2020

- Офис с най-голям оборот извън София, 2020

- Специален принос в развитието на бранда LUXIMMO, 2020

- Най-много сделки наеми за 2009 г.

- Най-много сделки наеми за 2014 г.

- Най-много сделки наеми за 2015 г.

- Най-много сделки наеми за 2016 г.

- Най-голям ръст в оборота за 2018 г.

- Най-голям брой сделки по Северното Черноморие за 2019 г.

Визията на Силвия за бъдещото развитие на Luximmo по цялото черноморско крайбрежие е свързана с утвърждаването на лидерските позиции на агенцията в продажбите на имоти както на градски, така и на ваканционен пазар.

Целият екип на Luximmo Finest Estates пожелава на Силвия Гочева да продължава да упражнява своя творчески подход в работата с клиенти и партньори, да защитава безупречната репутация на агенцията и да постига поставените високи цели с вдъхновение и любов към професията!

Разберете повече за Силвия Гочева тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти