LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Постижения на Luximmo Finest Estates през месец юли

LUXIMMO

02.08.2019

Устойчивото развитие е един от водещите компоненти в политиката на Luximmo. В този така приятен летен месец ние не отстъпихме от поставените цели и отново успяхме да ги постигнем. Ето какво свършихме за вас през изминалия месец юли:

Нашият кредитен посредник Super Credit постигна най-високия обем oт сделки в банка ДСК за първото шестмесечие на годината и спечели отличие, което беше връчено лично на управляващия директор Светла Стаменова.

Поставихме началото на продажбите във втора фаза на хитовия комплекс Via Bulgaria 2.

Ралица Караджова, Емилия Найденова, Стефани Чолакова и Дора Иванова, които се грижат за рекламата и имиджа на Luximmo, проведаха мащабно обучение на двата ни екипа във Варна.

Разширихме офиса си в град Бургас и го преместихме на по-комфортна локация за нашите клиенти и колеги.

Брокерите ни продължиха да поддържат устойчив обем от сделки в района на цяла България. С най-висок оборот се отличиха колегите:

Светозар Димитров, който е абсолютният лидер в продажбите на ваканционни имоти на Северното Черноморие. Светозар е олицетворение на Luximmo. Има отлични комуникационни и езикови умения.

Юлиана Димитрова е част от екипа на Luximmo от две години, но вече е едно от най-изявените лица в сегмента на луксозни имоти в София. Нейното портфолио напълно олицетворява елегантността и финия й усет за света.

Михаела Донковска е истинско вдъхновение за младите членове на екипа на Luximmo, тъй като професионалният й пример показва, че с последователност и ентусиазъм може да постигнеш най-високите върхове в кариерата. Търговските умения на Михаeла помогнаха ексклузивният Bissera Residence да се превърне в бестселър само месец след официалната му премиера.

Пловдив винаги е бил един от любимите ни градове, а от този месец официално можем да кажем, че вече Luximmo има лидерски позиции в продажбите в града. Екипът ни там е изключително добре подготвен и силно мотивиран да следва устойчивата политика на развитие на компанията. Полина Костадинова е пример за професионално отношение към всеки клиент и ние много се гордеем с нея.

Яна Янчева не пропуска месец, в който да бъде топ брокер на Luximmo и ние продължаваме да се възхищаваме на нестихващата й жажда за победа и успех. Тя е прекрасен човек и вдъхновение не само за екипа ни, но и за всеки клиент, който е имал удоволствието да работи с нея.

Бургас е стратегически важен град в плана на развитие на компанията ни и сме щастливи, че там имаме силен екип, част от който е Чавдара Георгиева. Тя е водещ професионалист в продажбите на имоти в най-висок клас в красивия град. Тя успява да разреши всеки сложен казус, ръководейки се винаги от плавилото win-win. Вярваме, че тази силна дама е едва в началото на своя тренд на високи и устойчиви професионални успехи.

Иван Лардев е една от най-добре образованите личности в бранша. Неговите клиенти се чувстват изключително спокойни и добре обгрижвани. Иван се отличава с толерантност и дженталменско отношение и в екипа на Luximmo.

Благодарим за доверието на всички наши клиенти, както и за усилията на всички наши колеги. Уверени сме, че ни предстои един вълнуващ месец, наситен с успехи!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти