Постижения на Luximmo Finest Estates през месец юли

LUXIMMO

02.08.2019

Устойчивото развитие е един от водещите компоненти в политиката на Luximmo. В този така приятен летен месец ние не отстъпихме от поставените цели и отново успяхме да ги постигнем. Ето какво свършихме за вас през изминалия месец юли:

Нашият кредитен посредник Super Credit постигна най-високия обем oт сделки в банка ДСК за първото шестмесечие на годината и спечели отличие, което беше връчено лично на управляващия директор Светла Стаменова.

Поставихме началото на продажбите във втора фаза на хитовия комплекс Via Bulgaria 2.

Ралица Караджова, Емилия Найденова, Стефани Чолакова и Дора Иванова, които се грижат за рекламата и имиджа на Luximmo, проведаха мащабно обучение на двата ни екипа във Варна.

Разширихме офиса си в град Бургас и го преместихме на по-комфортна локация за нашите клиенти и колеги.

Брокерите ни продължиха да поддържат устойчив обем от сделки в района на цяла България. С най-висок оборот се отличиха колегите:

Светозар Димитров, който е абсолютният лидер в продажбите на ваканционни имоти на Северното Черноморие. Светозар е олицетворение на Luximmo. Има отлични комуникационни и езикови умения.

Юлиана Димитрова е част от екипа на Luximmo от две години, но вече е едно от най-изявените лица в сегмента на луксозни имоти в София. Нейното портфолио напълно олицетворява елегантността и финия й усет за света.

Михаела Донковска е истинско вдъхновение за младите членове на екипа на Luximmo, тъй като професионалният й пример показва, че с последователност и ентусиазъм може да постигнеш най-високите върхове в кариерата. Търговските умения на Михаeла помогнаха ексклузивният Bissera Residence да се превърне в бестселър само месец след официалната му премиера.

Пловдив винаги е бил един от любимите ни градове, а от този месец официално можем да кажем, че вече Luximmo има лидерски позиции в продажбите в града. Екипът ни там е изключително добре подготвен и силно мотивиран да следва устойчивата политика на развитие на компанията. Полина Костадинова е пример за професионално отношение към всеки клиент и ние много се гордеем с нея.

Яна Янчева не пропуска месец, в който да бъде топ брокер на Luximmo и ние продължаваме да се възхищаваме на нестихващата й жажда за победа и успех. Тя е прекрасен човек и вдъхновение не само за екипа ни, но и за всеки клиент, който е имал удоволствието да работи с нея.

Бургас е стратегически важен град в плана на развитие на компанията ни и сме щастливи, че там имаме силен екип, част от който е Чавдара Георгиева. Тя е водещ професионалист в продажбите на имоти в най-висок клас в красивия град. Тя успява да разреши всеки сложен казус, ръководейки се винаги от плавилото win-win. Вярваме, че тази силна дама е едва в началото на своя тренд на високи и устойчиви професионални успехи.

Иван Лардев е една от най-добре образованите личности в бранша. Неговите клиенти се чувстват изключително спокойни и добре обгрижвани. Иван се отличава с толерантност и дженталменско отношение и в екипа на Luximmo.

Благодарим за доверието на всички наши клиенти, както и за усилията на всички наши колеги. Уверени сме, че ни предстои един вълнуващ месец, наситен с успехи!

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с LUXIMMO, за да получите разрешение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти