LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Чудесен провинциален имот само на 10 минути от града

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО / БЛИЗО ДО ГР. ВЕЛИКО ТЪРНОВО   На картата
Цена  
450 000
Тип:
Къща, Къща-близнак, Вилa

Обща площ:
440 м²

Площ на парцела:
436 м²

Етажност:
2

Стаи:
11

Спални:
10

Бани:
5

Гаражи:
2

Референтен номер:
VT 109276
Инфо пакет

Отопление
Камина / Локално парно / Парно на пелети

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Тип строителство
Тухла

Бани
Оборудвана баня

Разстояния
210 км 210 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Морето: 210 км
 • Летище Varna (VAR): 210 км
Гледки от имота
 • Гледка към гора
 • Гледка към планината
 • Гледка към поляни
 • Гледка към селото
 • Гледка към хълмове
Строителство
 • Тухла
Отопление
 • Камина
 • Локално парно
 • Парно на пелети

Продава се двуетажна, двуфамилна къща, с РЗП на всяка от къщите 220 кв.м., обща РЗП 440 кв.м., в атрактивно село на 10 км . от гр. Велико Търново, до главен път София- Варна, с изглед към Стара планина, построена и въведена в експлоатация през 2010 година.
Къща №1 с изложение север, изток, и юг, изцяло обзаведена, се състои от: Първи етаж- коридор, кухня с килер към нея, с вградени кухненски уреди /печка с термо керамичен плот, фурна, миална машина и хладилник/, подът е с гранитогрес в цвят светло дърво, всекидневна и хол, с окачен таван с вградено осветление, камина с водна риза (28 кв.ч.), една спалня; пода е с високоустойчив ламинат цвят тъмен дъб; баня с тоалетна. От първия етаж има топла връзка към гаража, който е оборудван с врата тип ролетна; Втория етаж – достига се по вътрешна стълба от коридора на първия етаж, са разположени три спални, две от които са гардеробна стая към тях, с плъзгаща се врата с двустранно огледало; детска стая или кабинет, като стаите са с подова настилка високоустойчив ламинат цвят дъб, с окачени тавани с вградено осветление, дизайнерски обзаведени, включително и чрез мебели ръчна изработка; баня с хидромасажна вана и тоалетна, перално помещение. Всяка стая е със собствена тераса, включително и банята е с тераса, като настилката на терасите е гранитогрес. Отоплението е на къща №1 е с отоплителна система с котел за парно на гориво - тип дървесни пелети, с мощност до 70 KW, във всяка стая има поставени алуминиеви радиатори. Отоплителната система е с възможности за седмично или дневно програмиране на работата на котела, с цел постигане на икономия на гориво. монтирана е и система за дистанционен контрол на работата на котела , посредством интернет модул и (WIFE). Отоплителната система на парното е свързана със системата за топла вода и през есенно –зимния сезон захранва къщата и с топла вода. През лятото, чрез поставения на покрива слънчев панел е осигурено захранването на къщата с топла вода. Монтирани са и три климатика – в хола на първи етажа и в двете спални на втори етаж;
Обектът се охранява чрез изградена сигнално - охранителна система, управлявана от частна охранителна фирма. Монтирано е и локално видеонаблюдение от 9 камери, с възможност на отдалечен достъп за управление и наблюдение чрез интернет модул и (WIFE).
Къща №2 с изложение север, запад, и юг, частично обзаведена, се състои от: Първи етаж- коридор, кухня с килер към нея, с вградени кухненски уреди /печка с термо керамичен плот, фурна, миална машина и хладилник/, пода е с гранитогрес, всекидневна и хол, с окачен таван с вградено осветление, камина с водна риза, една спалня; пода е с високоустойчив ламинат цвят тъмен дъб; баня с тоалетна. От първия етаж има топла връзка към гаража, който е оборудван с врата тип ролетна; Втория етаж – достига се по вътрешна стълба от коридора на първия етаж, са разположени три спални, две от които с гардеробна стая към тях /две от спалните са изцяло обзаведени/; третата стая е обособена като спортен център за игри с тенис маса и др. спортни уреди; кабинет – частично обзаведен. Стаите са с подова настилка високоустойчив ламинат цвят дъб; баня с тоалетна, перално помещение. Всяка стая е със собствена тераса, включително и банята е с тераса, като настилката на терасите е гранитогрес.
Отоплението се осъществява посредством: камина на дърва, с водна риза с мощност от 16 квт.ч. В обекта е монтиран и ел. котел с мощност от мощност от 10 квт.ч. В къщата са монтирани два климатика – в хол на първи етаж и в едната спалня на втори етаж, със система за дистанционен контрол на температурата на климатика на ет. 1. Има възможност за включване на отоплителната система, тип парно, на къща №1, към системата на къща №2 .
И двете къщи са изпълнени с външна изолация, водоустойчива външна мазилка и алуминиева дограма с огледални стъкла, не пропускащи ултравиолетовите лъчи. Обектите са със сертификат за енергийна ефективност, съобразно изискванията на ЕС. В двата имота има изградена и работеща система за кабелна телевизия, високо скоростен интернет, включително и Wi fi.
Около къщите са изградени необходимите водоизолиращи и отвеждащи съоръжения ( дренажи)
Прилежащ двор от 3300 кв.м, от които овощна градина с площ около 1000 кв.м. разполагаща с около 50 бр. дървета (череши, ябълки, сливи, круши, дюля, киви,), осигуряващи постоянно наличие на различни видове плодове в периода - края на юни - октомври.
Засадени са плодни храсти и култури от следните видове : ягоди, малини , капъни, червено френско грозде, черно американско грозде , червена и черна арония, червена и черна боровинки.
Засадени са лозови насаждения - 8 бр. лози с десертно (бяло и червено грозде).
Изградена в източния край на къща № 1 е и конструкция - дървена пергола с две растения - червено и зелено киви.
В дворното пространство е изградена, автоматична, поливна инсталация, захранвана от пет водоизточника (бетонов резервоар от 10 куб.м. и втори - 12 куб. м. метален резервоар, вкопани в земята, ползващи, събрана дъждовна вода от покривите на къщите, с възможност за водоподаване от централен водопровод. Като допълнение има изградена автоматизирана поливна инсталация, чрез капково напояване, осигуряващо поливка на изградена зеленчукова градина (около 300 кв.м.) и зелените тревни площи.
Изграден е кладенец, който е с възможност да захранва поливната инсталация.
Изграден е и дълбочинен ( 105 м.) сондаж , с възможност за захранване на поливната инсталация.
В източната част, в близост до къщите е изграден гаражно – складов комплекс, с площ от около 100 кв.м. В него са обособени две гаражни помещения, второто от които е с размери 8/3,5/4 метра височина, с възможност за паркиране на кемпер или друго, високо превозно средство. Обособен работен кът с необходими плотове и стелажни помещения. Помещение за съхраняване на дърва , както и такова за съхранение на инвентар (косачки, фреза , ремарке и др.)
В западната част на двора е изградена сграда тип – лятна кухня – барбекю, с площ от 75кв. м. , състояща се от стая за инструменти, баня с тоалетна с поставени ел. бойлер и слънчев такъв, лята мивка, лятна кухня, оборудвана с кухненски шкафове, барплот, масивна маса от естествено дърво, пещ с обем около 8 куб.м.
До сградата на барбекюто във вид на конструкции са изградени и лозови насаждения, разполагащи със 2 вида бяло и червено, десертно грозде .
Около къщите са изградени необходимите водоизолиращи и отвеждащи съоръжения (дренажи), като подовите покрития са изпълнени със формован, щампован бетон.
Обектите се охраняват чрез Сигнално - охранителна система, чрез физическа охрана от външна фирма, както и чрез локална система за видеонаблюдение, разполагащо с възможност за дистанционно наблюдение чрез мобилен интернет.
В дворното пространство има обособени кътове за почивка, зелени зони с цветя и декоративни храсти, с изградено градинско осветление .
За децата е изграден детски кът за игра, представляващ дървена детска къщичка на 2 етажа с площ от 16 кв.м., разполагаща със стая за игра от 4 кв.м , пързалка , две люлки , въже за катерене.
Имотът разполага с басейн от около 16 куб.м., модулен тип, който се размонтира след приключване на летния сезон ( с цел икономия на място и парични средства за поддръжка).
Изграден е алпинеум с воден кът от 2 куб. м. с фонтан, с рибки, водни лилии и цветя.
В имота и към настоящия момент се изпълнява програма да подобряване на условията и изграждане на външната среда, като се извършва постоянна поддръжка на изградената структура.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти