LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ

Язовир с прилежаща земя на 7 км от Велико Търново

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО / С. ПРИСОВО   На картата
Цена  
Цена при запитване
Тип:
Ферма, Бизнес, Строителен проект, Земеделска земя, Гора, Земя, Парцел за инвестиция, Инвестиционен проект, Друг имот, Къмпинг, Езеро, Имот за инвестиция

Обща площ:
175000 м²

Площ на парцела:
175000 м²

Референтен номер:
VT 1280
Инфо пакет

Разстояния
220 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 220 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към езеро
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към река
  • Гледка към язовир

Уникално инвестиционно предложение!

Продава се язовир „Хмела” с прилежаща земя към него, с големина 157 309 кв.м. плюс 20 072 кв.м. площ за поддържащи съоръжения под язовирната стена. Имотът се намира само на 7 км разстояние от град Велико Търново. Пътят до язовира е изцяло асфалтов, мрежата на електроснабдяването е на 200 метра отстояние, а тръбата на водоснабдителната система минава в непосредствена близост до парцела. Изключително подходящ за построяване на селище от затворен тип с еднофамилни къщи и апартаменти около водоизточника.

Поради своята уникалност бъдещият комплекс и язовирът разполагат с потенциал да се превърнат в предпочитано място за отдих и развлечение с множество заведения, организирани разходки в природата, лов, риболов, както и всякакъв вид водни спортове и развлечения. Имотът е разположен на спокойно и тихо място в близост до горски масиви и съчетава множеството предимства, които природата предлага на това място. Същевременно с това е в непосредствена близост до областния, туристически и културен център град Велико Търново с изключително бърз и лесен достъп – не повече от 10 минути шофиране с автомобил.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти