LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Имот за инвестиция в сърцето на Еленския Балкан

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО / БЛИЗО ДО ГР. ЕЛЕНА   На картата
Цена  
450 000
Тип:
Къща, Планинска къща, Земеделска земя, Земя, Вилa, Друг имот, Имот за инвестиция

Обща площ:
830 м²

Площ на парцела:
161000 м²

Стаи:
8

Спални:
4

Бани:
2

Референтен номер:
VT 108912
Инфо пакет

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Представяме за продажба инвестиционен имот, включващ 6 къщи (УПИ над 11 дка) и 150 дка земеделска земя (гори, ниви, пасища и т.н.), в Еленския балкан (7 км. от гр. Елена). На практика това е цялата махала/село без други имоти наблизо. Пътят до там е около 800 м не асфалтов.
Две от къщите са новопостроени,а една реновирана, останалите са стари за ремонт.Къщите се намират в сърцето на Еленския балкан, разположени са на южен склон,с пряка видимост към Стара планина, вижда се връх Чумерна, а при добри метеорологични условия и Ботев връх.
Имотите са подходящи за инвестиция, като са закупувани във времето с цел изграждане на ваканционно селище, комплекс от затворен тип. Подходящо е за стопанство, ферма, биоземеделие.
Новопостроените къщи имат изградена канализация и свързани са с пречиствателна станция.Към момента водата е от собствен водоизточник, като единия бетонен резервоар е 4 куб. м.Къщите имат цистерна с хидрофор. Има ток и трафопост.Едната от новопостроените къщите с 315 кв.м РЗП.Тя е напълно оборудвана и готова за живеене (настаняване).Другата новопостроена къща е 515 кв.м РЗП, с АКТ15, с трифазен ток..

За повече информация и желание за оглед се свържете с нас!


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти