LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Почивна станция „Извора“

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / К.К. ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ   На картата
Цена  
820 000
298 €/м²
Тип:
Хотел

Обща площ:
2750 м²

Площ на парцела:
5830 м²

Етаж:
4

Референтен номер:
VAR-ASV 036
Инфо пакет

Състояние
има нужда от основен ремонт

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
ЕПК

Разстояния
25 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 25 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Строителство
  • ЕПК

Предлагаме почивна станция, разположена в един от най-популярния български курортен комплекс Златни пясъци.

Златни пясъци - най-големия морски курорт на Северното Черноморие в България - с чудесна природа, зелени склонове спускащи се чак до брега и искрящото море. Плажната ивица в курорта е 3.5 км дълга и на места до 100 м широка. Със средни температури през лятото от 27 градуса на въздуха и около 24 на водата, Златни пясъци и точното място за отдих на морето от Май до Октомври. Отдалечен само на около 18 км от центъра на Варна и на 25 км от международното летище в града, курортът предлага огромно разнообразие от възможности за развлечения - както за семейства с деца, така и за младежи и възрастни туристи.

Почивна станция „Извор“ е комплекс от две взаимосвързани сгради –четири етажен хотел с мецанин, с площ от 2100 м2 и едноетажна сграда с ресторант с площ от 650 m2. Към ресторанта има склад и гараж.

Сградата на хотела е построена през 1970 г. - стоманобетонна носеща конструкция изпълнена с тухла . През 2009 г. , от специализирана организация от Варна е направено пълно инженерно проучване на носещи конструкции на сградата. Заключения са описани в съответните доклади със следващите становища - сградата е подходяща за използване, не изисква укрепление и ремонт на носещи структури и стени.

Всички стаи са ориентирани към морето и имат балкони с невероятна гледка.

Всички стаи са двойни или тройни, като във всяка стая има санитарен възел. На всеки етаж има сервизна стая за камериери. Рецепция и офис се намират на приземния етаж . Прозорците на ресторанта са панорамни, подът е мраморен. Сградите нуждаят се от освежаване, кухненско и ресторантско оборудване трябва да се смени. На територията на комплекса има собствен трафопост (400 кВт). В сградите има самостоятелен бойлер. Водоснабдяване и канализация е от магистрален тип.

Ако имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с брокера по офертата.

РЕЗЕРВИРАНЕ
Можете да резервирате този имот веднага с невъзвръщаем депозит от 2000 евро, платим с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков превод. След заплащане на депозита апартаментът ще бъде резервиран за период от 14 дни, след което купувачът подписва предварителен договор и заплаща следващата вноска според схемата на плащане.
Агенцията начислява комисионна, платима при подписване на предварителния договор. Допълнителните разходи за Нотариални такси и прехвърляне възлизат на около 6% от продажната цена.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти