Помещение за Кафе-Сладкарница

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА   На картата
Цена  
НАЕМ 1 000/МЕСЕЦ
Тип:
Магазин, Ресторант, Бар

Обща площ:
100 м²

Референтен номер:
VAR-VRN 1795
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
6 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 6 км

LUXIMMO ви представя имот разположен на партера на жилищна сграда с предназначение за ползване на Кафе-Сладкарница, изградено по съответните изисквания за такъв тип дейност. Обекта е съвсем нов и не е функционирал досега, завършен е напълно, като са оставени необходимите изводи за включване към електрическата и ВиК инсталации.

Помещението е с добре разпределена вътрешна площ в отворено пространство, което позволява гъвкаво разпределение на седящите места, съответно е предвидено място за бар и малка кухненска част с вход за зареждане от тунела за достъп до задния двор на жилищната сграда, където се оформя и широка площадка удобна за зареждане, дори на обемна стока.

В границите на имота попада и външна площ подходяща за разполагане на седящи места, приблизително около 5 маси или 20 човека с възможност за разширяването и чрез наемане на тротоарна площ, която се явява естествено продължение на външната граница на имота и не е натоварена с пешеходци. Допълнително предимство на тази локация е и факта, че има възможност за паркиране по алея дълга около 500м точно срещу самия имот.

Предвид факта, че в района са се обособили множество магазини за авточасти (над 20), това помещение е подходящо и за дейност свързана с автомобилния бранш.

Наемната месечна цена е 1000 евро и не включва консумативните разходи за консумирана електрическа енергия и вода.Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Актуални сходни предложения

под наем
Двустаен апартамент
гр. Варна / кв. м-т Траката
Варненска област, България

Площ: 95.86 м² Спални: 1 Етажност: 5 Етаж: 4

Наем  400 /месец
под наем
Къща
гр. Варна / кв. м-т Прибой
Варненска област, България

Площ на сградата: 185 м²Площ на парцела: 600 м² Спални: 3 Етажност: 2

Наем  700 /месец
ПЪРВА
ЛИНИЯ
под наем
Двустаен апартамент
к.к. Златни пясъци
Варненска област, България

Площ: 86 м² Спални: 1 Етаж: 1/7

Наем  1 400  1 200 /месец
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти