LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Парцел за инвестиция, със сграда, в иглолистна гора край Варна

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. АСПАРУХОВО   На картата
Цена  
520 000
385 €/м²
Тип:
Парцел за инвестиция, Имот за инвестиция, Сграда

Обща площ:
1349 м²

Площ на парцела:
8528 м²

Етажност:
2

Референтен номер:
VAR-92171
Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
12 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 12 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора

Инвестиционният потенциал на този имот е обширен и очевиден: можете да го превърнете в частна резиденция или СПА център, в санаториум или елитен дом за възрастни хора, да го използвате за спортен терен, за писта за мотокрос, за ресторант с градина и много др. Разположението му е изключително, намира се насред иглолистна гора, живописното място с чист въздух, на 3,68 км разстояние от морето, в кв. Аспарухово.

Имотът за продажба включва: парцел с площ 8528 кв.м, със статут на "Спорт, отдих, развлечение и социална дейност", със сграда с РЗП - 1349 кв.м, със статут на "Сграда за обществено хранене".

Последно имотът е бил използван за писта за мото крос. Има 2 електрически захранвания, 2 водопровода, 2 канализации и собствен водоем.

Районът е известен с днешния Археологически комплекс "Джанавара", Шкорпиловата църква, заедно с мемориала на Херман Шкорпил и туристически маршрут. Археологическите останки в район Аспарухово се намират на 4 км югозападно от центъра на Варна и на 0,5 км западно от квартал Аспарухово, в парк "Боровец", на североизточния склон на възвишението, близо до южния бряг на Варненското езеро.

Допълнителните възможности в имота - дострояване на хотелска част, възможност за урегулиране на имота, а в близост до парцела има каптаж с минерална вода (72С).

Свържете се с отговорния брокер по тази оферта за професионална консултация и оглед (онлайн оглед).


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти