LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Престижен офис в емблематична сграда в гр. Варна

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. ЧАЙКА   На картата
Цена  
255 000 238 800 (без ДДС)
1 809 €/м²
(без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
132 м² (чиста площ: 107.68 м² плюс общи части: 24.32 м²)

Етажност:
9

Етаж:
6

Бани:
1

Асансьор:
да

Референтен номер:
VAR-78599
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния
600 м 2 км 10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 600 м
  • Център на града: 2 км
  • Летище Varna (VAR): 10 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
  • Тухла
Отопление
  • Климатици
Климатизация
  • Климатизация
  • Климатици инверторни

Предлагаме на вашето внимание офис с чиста площ от 132.71 кв.м., разположен в емблематична сграда в сърцето на гр. Варна.

Сградата се състои от няколко функционални зони, жилища, офиси, банков офис, застрахователно дружество, подземен гараж с 55 паркоместа. Разположена е в непосредствена близост до Висшето Военноморско Училище, един от символите на град Варна. Този факт, както и формата на парцела и близостта на морето са водещи за естетическата концепция на обекта изведена от формата на съвременен пътнически кораб.

Във функционално и градоустройствено отношение сградата се вписва в ансамбъла от бизнес и спортни сгради и съоръжения, изпълнени в района. Сградата е с 16581 кв.м. разгъната площ, изградена е на девет етажа плюс две подземни нива. Тук е разположен супермодерният спортен клуб с басейн, който заема на четири нива с обща площ 3 540 кв.м. На партерния етаж се помещават фризьорски салон, лоби бар а на следващото ниво са обособени медицински и козметичен център, конферентна зала и бар. От трети до девети етаж в югоизточната секция са разположени 22 жилища, а в северозападната част - 22 офиса.

Сградата е с четири отделни входа, денонощна охрана и четири луксозни асансьора за жилищната и офисни части. Панорамен хидравличен асансьор обслужва спортния център. Носещата конструкция на сградата е стоманенобетонна, с фасадна облицовка от Etalbond, 8 см топлоизолация тежка вата и PVC дограма с алуминиева капачка и стъклопакет включващ нискоемисионно, обемно оцветено стъкло. Средна част, наподобяваща елиптично платно от спортна яхта, е изпълнена с алуминиева структурна фасада.

Предлаганият луксозен офис е с чиста площ от 108.39 кв.м., обща площ 132.71 кв.м.

Състои се от: конферентна зала и кабинет с две работни място, кабинет с 6 работни места, приемна част с мека мебел , битова стая, санитарен възел и помещение за архив.

Имотът се намира в централен район на Варна - Спортна зала, до кв. Чайка, в близост до Морската градина, учебни заведения, магазини, места за отдих и забавления, поликлиника, спирки на градски транспорт и други ежедневни удобства, услуги и институции.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти