Еднофамилни двуетажни къщи в живописна зона между Варна и Златни пясъци

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / БЛИЗО ДО ГР. ВАРНА   На картата
Цена  
537 719
Тип:
Къща

Обща площ:
272 м²

Площ на парцела:
159 м²

Етаж:
2

Спални:
3

Бани:
3

Референтен номер:
VAR-VRN 2380
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Камина

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Отопление
Камина

Разстояния
18 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 18 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към морето
Отопление
  • Камина

Жилищен комплекс „Борова гора”- един уникален по рода си бутиков продукт! БЕЗ КОМИСИОННА ЗА КУПУВАЧА!

Представяме на вашето внимание този атрактивен жилищен комплекс, който предлага изключителен комфорт, чист въздух и спокойствие. Той е изграден от стилни и елегантни къщи, потънали в зеленина. С отдалечеността си от градския шум, това място, само на 12 км от град Варна, е идеално за почивка и релакс. Парцелът, на който е изграден комплекса, се намира в живописна зона – на хълмче с борова гора. Близостта на магистралата Варна-Златни Пясъци осигурява възможност за бърз достъп както до град Варна, така и до курортните комплекси.

ОПИСАНИЕ И ПРЕДИМСТВА НА КОМПЛЕКСА

Жилищен комплекс „Борова гора” се състои от 9 еднофамилни двуетажни къщи, от които 7 къщи се предлагат за продажба. Те са групирани по двойки или тройки като отделни сгради, разположени в обща паркова среда с контролиран достъп. Парцелът има масивна ограда и контролно-пропускателен пункт. Разгънатата застроена площ на една отделна къща варира от 272 до 303 кв.м. Сградите са със стомано-бетонна конструкция, стените - зидария от тухли с външна топлоизолация, покрива - с керемиди. Всяка от къщите се продава заедно с реално обособен прилежащ двор, две паркоместа на територията на комплекса и идеални части от общите елементи на комплекса – алеи, контролно-пропускателен пункт, ограда, паркинг за гости, инфраструктурни системи и др. Уникалността на комплекса се обуславя от следните предимства:

• Атрактивното му местоположение съчетаващо близостта до град Варна, КК Златни пясъци и КК Св. Св. Константин и Елена;
• Спокойствието и тишината на извънградски имот;
• Морски климат и наличието на борова гора, граничеща с комплекса;
• Живописна морска панорама;
• Напълно завършен екстериор на къщите и изградената инфраструктура на комплекса- къщите са захранени с питейна вода от собствен сондаж на територията на комплекса. Изградени са: канализационна система, система за отвеждане на дъждовните води, съвременнa пречиствателна станция от биологичен тип за пречистване на отпадни води, трафопост (на територията на комплекса);
• Направено по проект озеленяване- пространствата между отделните сгради са оформени със зелени кътове и алеи, допринасящи за хармонията и уюта на вилното селище.

ПЛАНОВА СХЕМА НА КЪЩИТЕ

Жилищен комплекс “Борова гора” очарова с добро архитектурно решение. При ситуирането на еднофамилните къщи е следван принципа за осигуряване на южни вътрешни дворове, които са отделени от общите части на комплекса с ажурна ограда и подходящо озеленяване.

Плановата схема на всички къщи е почти идентична:

Партерът е решен като „дневна зона”. Тук са разположени: гараж /с топла връзка към дневната/, антре, санитарен възел, перално помещение, килер, трапезария и дневна, обединени в едно пространство. Дневната част е с изложение юг-изток и е отворена към покрита веранда с барбекю и прилежащ, красиво оформен двор.
Втори етаж- Според разпределението на втория етаж къщите се обособяват в два типа. В единия случай, на второ ниво се разполагат голяма родителска спалня със самостоятелна баня, прилежаща стая-дрешник и тераса, кабинет/стая за гости/, детска стая, детска баня и тераса. Във втория случай, голямата спалня е със самостоятелна баня, тераса и с дрешник-гардероб, има две детски стаи с обща баня и тераса, кабинет /стая за гости/.
Подпокривно пространство- пространството под покрива се предлага е оставено като резервна площ, която в зависимост от потребностите може да се използва за фитнес, за практикуване на някакво хоби или да се оформи в самостоятелен апартамент. В две от жилищата от подпокривното пространство се излиза на открита тераса с невероятен изглед към морето.

За всяко жилище има предвидени по 2 открити паркоместа на територията на комплекса. Пред порталната врата на комплекса е оформен паркинг за гости на комплекса.

Използвани материали при изграждане на комплекса

• топлоизолация фасади –EPS 5 см, Austrotherm /Австрия/
• външна мазилка – силикат-силиконова “Rцfix”/Австрия/
• покривно покритие - керемиди “Bramac” /Австрия/
• покривни прозорци Velux, Дания
• външна дограма - PVC профил “Salamander” /Германия/, стъклопакет с нискоемисионно К-стъкло и аргон, обков “Siegenia” /Германия/
• входна врата – масив, лакирана, /Гърция/
• гаражна врата Normstahl /Германия/
• стени - боядисани с латекс “Fractalis” /Италия/
• климатична инсталация DAIKIN, мултисплит система
• веранда с тераси – настилка гранитогрес серия Ambrata, “Edimax” /Италия/
• интериорни врати - “Dana” /Австрия/

За коплекса:

• тротоар – настилка от гранитогрес с бордюри
• пътища и паркинги - асфалтирани, с бордюри
• контролен пунк за охрана и контрол на достъпа към комплекса
• парк – озеленяване по проект и огради
• собствен сондаж за вода в комплекса
• биологична пречиствателна станция
• хидрофорна система, собствен резервоар за питейна вода 30 куб. М
• собствен трафопост

ОБЗАВЕЖДАНЕ

Следващото съществено предимство е луксозното, изпипано в детайли изпълнение на довършителните работи. Всички решения по обзавеждане, оформяне на интериора на къщите, комплектация на санитарните помещения, избора на осветителни тела са дело на професионални дизайнерски екипи. Избрани са мебели, осветителни тела и обзавеждане за бани от водещи италиански, испански, датски и германски производители-“Aparici”, “Royo Group”, “Galassia”, “Teuco”, “Hansa”, “Devi”. Къщите се предлагат с пълно обзавеждане за първия етаж : антре, сервизно помещение за гости, кухня с вградени печка, керамичен плот и съдомиялна, аспиратор, хладилник, трапезария и мека мебел, камина, а за втория етаж: родителска спалня, дрешник /или вграден гардероб/, пълно оборудване на двете бани. В баните са монтирани вани с хидромасаж и душ-кабини с парна сауна. Без обзавеждане са оставени детските спални и кабинета/стаята за гости. Във всяка стая има изводи за телефон и TV. Отоплението и климатизацията на къщите ще се осъществяват с климатична VRV система.

РЕЗЕРВАЦИЯ И СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ

Можете да резервирате апартамент в жилищен конмплекс “Борова гора” незабавно, като заплатите невъзвръщаем депозит в размер на 2 000 евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или с банков превод. При заплащането на депозита апартаментът ще бъде запазен за период от 14 дни, след което купувачът трябва да подпише предварителен договор и да заплати следващата вноска според схемата на плащане.

БЕЗ КОМИСИОННА ЗА КУПУВАЧА!

Цени, площи, наличности (постоянно се обновяват!)
Всички цени включват ДДС. Пълната цена на имота ще бъде вписана в нотариалния акт. Допълнителните разходи (нотариални такси, местен данък и държавна такса) възлизат на около 5% от продажната цена, като няма други скрити разходи.

Къща 3- Обща разгърната площ 303.1 кв.м + подпокривно пространство 120 кв.м; озеленен двор127.2 кв.м. Напълно обзаведена към момента. Цена: 592 556 Евро
Местоположение Къща 3
Първи етаж
Втори етаж
Подпокривно пространство


Къща 4- Обща разгърната площ 303.1 кв.м + подпокривно пространство 120.1 кв.м, озеленен двор 137.6 кв.м. Напълно обзаведена към момента. Цена: 592 697 Евро
Местоположение Къща 4
Първи етаж
Втори етаж
Подпокривно пространство


Къща 5- Обща разгърната площ 303.1 кв.м + подпокривно пространство 120 кв.м, озеленен двор 119 кв.м.
Цена: 593 679 Евро
Местоположение Къща 5
Първи етаж
Втори етаж
Подпокривно пространство


Къща 6- Обща разгърната площ 278.6 кв.м + подпокривно пространство 119.4 кв.м, озеленен двор 63 кв.м.
Цена: 540 804 Евро
Местоположение Къща 6
Първи етаж
Втори етаж
Подпокривно пространство

Къща 7- Обща разгърната площ 272 кв.м + подпокривно пространство 111.5 кв.м, озеленен двор 158.6 кв.м.
Цена: 537 719 Евро
Местоположение Къща 7
Първи етаж
Втори етаж
Подпокривно пространство

Къща 8- Обща разгърната площ 303.1 кв.м + подпокривно пространство 120.2 кв.м, озеленен двор 127 кв.м.
Цена: 592 697 Евро
Местоположение Къща 8
Първи етаж
Втори етаж
Подпокривно пространство

Къща 9- Обща разгърната площ 303.1 кв.м + подпокривно пространство 120 кв.м , озеленен двор 124 кв.м.
Цена: 592 697 Евро
Местоположение Къща 9
Първи етаж
Втори етаж
Подпокривно пространство


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Актуални сходни предложения

Къща
гр. Варна / кв. Център
Варненска област, България

Площ на сградата: 480 м²Площ на парцела: 300 м² Спални: 5 Етажност: 3

Цена  355 000
Къща
Близо до гр. Варна
Варненска област, България

Площ на сградата: 520 м²Площ на парцела: 1377 м² Спални: 3 Етажност: 2 Етаж: 2

Цена  699 000
Къща
гр. Варна / кв. м-т Траката
Варненска област, България

Площ на сградата: 250 м²Площ на парцела: 600 м² Спални: 4 Етажност: 2 Етаж: 1

Цена  430 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти