Комплекс за гости

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / БЛИЗО ДО ГР. ВАРНА / KRUMOVO   На картата
Цена  
250 000 180 000
Тип:
Къща, Ресторант, Бар, Хотел, Бизнес

Обща площ:
382 м²

Площ на парцела:
1508 м²

Етаж:
1/2

Спални:
8

Бани:
5

Референтен номер:
VAR-VRN 4420
Инфо пакет

Състояние
добро

Отопление
Няма отопление

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
18 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 18 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към хълмове
Строителство
  • Тухла

Предлагаме за продажба сезонно атракционно заведение, което се намира в с. Крумово, община Аксаково, на 30 км. от морския бряг и 18 км. от летище Варна. Селото е в списъка на потенциалните ползватели на безвъздмездна помощ по европейска Програма за развитие на селските райони.

Имотът е урегулиран, в южната част на селото, с площ 1508 кв.м. ьглов порцел, с осигурен достъп от две улици. Изградена е инфраструктура: улици, водопровод, канализация, ел.захранване.

Имотът е застроен и ограден.

Ограда от тухли и каменна зидария, измазана и облицована с каменни плочи в долната част покрита с керемиди.
В северозападния ъгъл на имота е изградена двуетажна сграда – застроена площ 181.37 кв.м. и РЗП 382.73 кв.м. Носеща конструкция – монолитна: стоманобетонови колони, греди и плочи. Покрив – скатен с керемиди. Партерният етаж е облицован с каменни плочи.

Кухненската част е разположена на партерната част на сградата и съдържа помещения за студена и топла кухня, складове - 3 бр., хладилно помещение, подготвителни – 5 бр., съблекалня, баня-тоалетна за персонала. Под – теракот, стени – фаянс, обзаведена – маси от неръждаема стомана, вентилация, фурни, скари мивки, шкафове. Оборудвана е с всички необходими съдове за готвене и сервизи за хранене за 200 гости.

Вторият етаж включва покрита дървена стълба, покрит чардак, четири броя хотелски стаи със самостоятелни санитарни възли и 1 бр. апартамент. Всички са напълно завършени и обзаведени.

За храненето е предвидена покрита лятна тераса с „Г” образна форма, ориентирана към подиум-дансинг. Застоена площ 175 кв.м., обзаведена с маси и пейки от дърво. Задната част е изпълнена от стоманобетонови греди и е иззидана с ИТОНГ, измазана. Предната част е с носещи дървени греди и колони, облицована с каменни плочи.

Зад нея от източната страна има още една сграда със застроена площ 100 кв.м. Тя съдържа напълно обзаведени още 3 бр. хотелски стаи със самостоятелни санитарни възли и 1 бр. помещение, предназначено за сауна - недовършено с готов санитерен възел.

В средната част на двора е оформен детски кът с дървени люлки. Северно от дансинга е предвидено място и за нестинарски огън. Дворът е озеленен и частично покрит с каменни плочи.

В югозападния ъгъл на имота са разположени външни тоалетни за посетителите със застроена площ 37.80 кв.м. Конструкцията е масивна. Разделени са две предверия за мъже и жени. Общо 7 бр. клетки. Оборудвани с мивки, санитерен фаянс, под – теракот, стени - фаянс. На покрива са монтирани батерии за слънчева енергия, с които се подгрява водата на цялото заведение.

В двора са оформени площи с етно реквизит - каруци, чешма, стан и други битови атрибути. В архитектулното оформление на заведението и използваните материали е търсена етнографска атмосфера.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ

Имотът може да бъде резервиран веднага с депозит от € 2000, платим в брой, с кредитна карта или по банков път. С платения депозит имотът ще бъде резервиран за периода от 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Актуални сходни предложения

Къща
гр. Варна / кв. м-т Траката
Варненска област, България

Площ на сградата: 250 м²Площ на парцела: 600 м² Спални: 4 Етажност: 2 Етаж: 1

Цена  430 000
Къща
гр. Варна / кв. м-т Евксиноград
Варненска област, България

Площ на сградата: 240 м²Площ на парцела: 500 м² Спални: 3 Етажност: 2

Цена  291 500
Къща
гр. Варна / кв. м-т Фичоза
Варненска област, България

Площ на сградата: 206 м²Площ на парцела: 350 м² Спални: 3 Етажност: 3

Цена  157 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти