LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Апартаменти в уникална по рода си нова сграда в центъра на Варна

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. ЦЕНТЪР   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
480 000
1 988 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Гаражи и паркоместа

Площи:
186.09 м² — 186.09 м²

Етажност:
6

Стаи:
2-3

Спални:
1-2

Бани:
1

Асансьор:
да

Гаражи:
24

Референтен номер:
VAR-81431
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
600 м 10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Морето: 600 м
 • Летище Varna (VAR): 10 км
Гледки от имота
 • Гледка към вътрешен двор
 • Гледка към града
Строителство
 • Тухла

Уникална по рода си жилищна сграда, разположена в топ центъра на град Варна, близо до ВИНС, Летен театър и централната пешеходна зона. Освен с атрактивната си локация, сградата ще прави впечатление и с отличното качество на строителство и благоприятното изложение на апартаментите.

Концепция:
Минало и бъдеще се преплитат в този атрактивен и артистичен проект в сърцето на Варна. Проектът включва реставрация на старата фасада, представляваща архитектурно-строителна недвижима културна ценност.

Сградата е построена през 1927 год. по проект на италианския архитект Емилио Радели. Новата част пък е проектирана от арх. Константин Димов и арх. Екатерина Кондева - Златева. Конструктивната част е проектирана от инж. Анастас Гонов.

За сградата:
На разгъната площ от 2247.18 кв.м, 6 жилищни етажа и две подземни парко-нива ще бъдат разположени 12 апартамента с прилежащи складови помещения и 24 паркоместа.

В част "Паметник на културата" фасадата ще бъде напълно реставрирана, а в новоизградената част - стъклена окачена фасада в комбинация от HPL и технически камък.

Общи части:
Общите части са стилно завършени с настилка от гранит, декоративна мазилка, минималистично дизайнерско осветление. Външните парапети са изработени от алуминий и триплексово стъкло. Подземното парко-ниво и гаражите са изцяло завършени с устойчива полимерна настилка.

Освен с модерен дизайн, сградата се отличава и с висококачествени топлоизолация и фасадно покритие.

Достъпът до подземното парко-ниво е посредством платформа със забележително нисък разход на електричество.

В сградата е монтиран иновативен дизайнерски асансьор KONE с нисък разход на енергия и отговарящ на всички критерии за безопасност.

Вратите на общите части и избените помещения ще са противопожарни.

Достъпът до сградата се контролира посредством видеонаблюдение и домофонна система.

Степен на завършеност:
Апартаментите ще се издават по БДС с изцяло изградена електроинсталация, ВиК, отръбяване за климатици и висок клас блиндирани входни врати INTEX.

В строителството ще бъдат използвани керамични блокове, осигуряващи максимална топлоизолация давайки възможност стените да дишат, балансирайки микроклимата на помещенията, турбозолна замазка по подовете и гипсова мазилка, шпакловка и боя по стени и тавани.

Ще бъде изградено отръбяване за газова инсталация по вертикал и хоризонтал с окабеляване за газ-анализатор, отръбяване за водно парно, съобразено с позиция за газов котел и климатична инсталация във всеки апартамент с инверторни термопомпени агрегати с изнесено WiFi GREE, доказали се със своята безкомпромисна работа в най-студените дни на годината.

В новоизградената част за по-голям комфорт и малък разход на електроенергия ще бъде монтирана минимум седем камерна дограма марка SHUCO или REYNARS,с троен стъклопакет 44 мм със специални високи коефициенти на пропускливост на UV лъчите. В част «Паметник на културата» дограмата ще е JANSEN. Санитарните помещения ще имат вградени тоалетни казанчета TECE за окачена структура.

Допълнителни услуги:


 • Изработени дизайнерски решения за пълно завършване и обзавеждане на отделните апартаменти
 • Проектиране и изграждане на газова инсталация - кухня
 • Проектиране и изграждане на водна отоплителна инсталация с кондензен газов котел със сензор за външна температура и алуминиеви радиатори KALDO - Италия
 • Проектиране и изграждане на инверторна хибридна високотемпературна термопомпа с вградена газова секция за отопление и охлаждане
 • Дистанционно задвижване на гаражни врати
 • Електроинсталация „Умна къща“, осигуряваща дистанционно управление на Вашия дом.

В сградата се продават паркоместа на подземно ниво в зависимост от квадратурата на цени от 22 500 € до 32 000 €.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти