LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Модерна луксозна сграда в кв. Чайка с панорамна гледка към морето

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. ЧАЙКА / ДО МОРСКАТА ГРАДИНА   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
Цена при запитване

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Многостайни апартаменти, Офиси, Магазини, Гаражи и паркоместа

Площи:
64 м² — 459.83 м²

Етажност:
15

Стаи:
2-5

Спални:
1-4

Бани:
1

Асансьор:
да

Гаражи:
128

Квадратура на сградите/комплекса
14416 м²

Референтен номер:
VAR-72816
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла / Стоманобетонна конструкция

Разстояния
500 м 2.5 км 11 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Морето: 500 м
 • Център на града: 2.5 км
 • Летище Varna (VAR): 11 км
Гледки от имота
 • Гледка към града
 • Гледка към морето
 • Гледка към морски залив
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • Климатици
Климатизация
 • Климатици инверторни

Предлагаме на вашето внимание многофункционална жилищна сграда със строга и елегантна фасада, отговаряща на мащаба ѝ. Позиционирана в квартал Чайка, един от най-предпочитаните за живеене квартали в град Варна. Имотът е с правоъгълна форма и се намира на първа линия, успоредно на бул. Княз Борис I. В непосредствена близост до Морската градина и Делфинариума. Апартаментите са с морска панорама.

За да получи собствена индивидуалност сградата е решена с подчертана вертикалност. Белите елементи на фасадата създават динамика и движение. Функцията е преобладаващо жилищна, планирана така, че всички апартаменти да имат прекрасна морска гледка.

Сградата е развита на петнадесет надземни и два подземни етажа. Паркирането е изцяло подземно, така че наземната площ да се усвои за богато озеленена градина.

Първите етажи са предвидени за магазини, фитнес, офиси и ателиета. На последния етаж са разположени само два големи апартамента, които се открояват с големи прави стаи и неповторима гледка. Сградата ще бъде построена с най-съвременни материали, доставени от пазарните лидери в строителния бранш, с идеята да се постигне качествена среда на живот.

Дизайнът и проектирането на обекта са идея на едно от най-добрите и доказали се архитектурни студиа с страната.

Жилищната сграда разполага с 71 апартамента, 16 ателиета, 3 магазина и 3 офиса. Обектите се предлагат завършени по БДС и са разпределени в 3 самостоятелни входа.

Площта на апартаментите варира от 64.81 кв.м. до 322.69 кв.м., за жилища с една, две и три спални. Помещенията са с прави форми, нормални размери, лесни за обзавеждане с висока степен на енергийна ефективност. Височината на етажите е 3,00 м., а на търговските площи 3.05 м.. Предвидено е в самите апартаменти да няма носещи колони, шайби и трегери, благодарение на по-високата плоча от 25см., и по-високия клас бетон.

Комплексът ще бъде изграден върху парцел с площ от 2196 кв.м.. Разгърнатата застроена площ на проекта е 14 880 кв.м.

Фасадни материали:


 • Вентилируема окачена фасада с фиброциментови плоскости – Cembrit (Дания). Използването на фиброцимент при вентилируемите фасади съчетават в себе си както съвременна визия, така и висока степен на изолация, позволяваща намаляване на разходите за енергията. Както знаем, използването на вентилируеми фасади създават условия за естествена вентилация, като също така намаляват драстично влагата по стените и елиминират проблема с конденза, позволявайки на сградата да “диша”. Фасадните плоскости на Cembrit издържат години, десетилетия, а понякога и векове, изложени на суровата слънчева светлина, големи температурни колебания и безмилостни климатични условия. Фибро-циментови плоскости Cembrit отговарят на най-високите изисквания за пожароустойчивост – А2-s1-d0.

Алуминиева дограма Reynaers – Master line 8 или CS77 (Белгия) Reynaers CS 77 е високо-изолирана прозоречна система, която отговаря на най-високите изисквания за термална изолация, стабилност и сигурност. Уникалната концепция на системата я прави перфектна и изключително подходяща за тройно остъкляване. По отношение на стандартните приоритети като: звукоизолация, водо и въздухо-непроницаемост, както и на специфични приложения като: куршумозащита и пожароустойчивост Reynaers CS 77 отговаря на най-строгите Европейски стандарти.

Стъклопакети с високо селективно стъкло – Guardian SunGuard 70/37 (USA). Мултифункционално селективно стъкло с висока светлопропускливост. Много добър соларен фактор, подпомагащ слънцезащитата. Стъклото е закалено, което представлява вид безопасно стъкло с неколкократно усилена издръжливост, която отговаря на натоварвания при бурни ветрове и пороен дъжд с градушки.

Стъклени парапети от триплекс 8.2.8.мм закалени прозрачни стъкла с алуминиева носеща конструкция.
Тавани на лоджии и части от северната фасада – фасадна система на BAUMIT.

Асансьори: предвидени са общо 5 броя за трите входа. Във вход „А“ – апартхотел за общо 10 апартамента се предвижда 1 брой асансьор от висок клас. Във входове „Б“ и „В“ са предвидени по 2 асансьора за всеки вход. Многофункционален асансьор предлагащ изключителен комфорт и авангарден дизайн, от които се нуждаете, за да надминете очакванията и на претенциозните пътници с истински стил.

В подземния гараж с предвидени 125 бр. места за паркиране, като цените им са 13 000 -13 500 Евро.

Поддръжката на комплекса се предоставя на домсъвета на етажната собственост, за избор на фирма - професионален домоуправител.

Обслужващите площи са ситуирани в близост до входа, което намалява рискът от пренаселване на комплекса с външни посетители, за да се осигури по-добър комфорт на живот.

Ако искате да представите своя бизнес по-най добрия начин или да направите инвестиция можете да закупите търговско помещение. На партерно ниво са разположени три търговски помещения. Магазините са с геометричнни правилни очертания с големи витрини, лесни за оборудване и оптимално оползотворяващи пространства. На втория етаж са разположени три офиса.

Основни предимства и характеристики:


 • Спазени са всички показатели на застрояване, предвидени в Подробния устройствен план, като разработката не цели количествено, а качествено застрояване.
 • Разработката предлага сграда с висококачествен дизайн и функционалност, ситуирани в среда с богата зеленина, удобни комуникации и комфорт на обитаване на разумна цена.
 • Предвиден е вътрешен двор, преливащ в парк, богато озеленен и благоустроен с детска площадка и зони за отдих.
 • Разработката отговаря на изискванията за достъпна среда.
 • Правоъгълна функционална схема, отговаряща максимално на съвременните изисквания за обитаване.
 • Апартаментите са проектирани с източно или южно изложение.
 • Максимално унифициране на сградита, което води до по-добър архитектурен ансамбъл и композиция.
 • Осигуряване на паркирането в подземен паркинг на две нива, без това да нарушава комфорта на обитаване.

Разстояния:

 • 200 м. – от Морска градина
 • 450 м.- от ДКЦ Чайка
 • 450 м. – от ОУ Захари Стояново, МГ Д-р Петър Берон, ОУ Г.С. Раковски и ГПЧЕ Йоан Екзарх
 • 500 м. – от ДГ 22 Мечо Пух и ДГ 21 Калина Малина
 • 500 м. – от Зоологическа градина
 • 3,3 км. – от Катедрален Храм

Удобни автобусни линии: 9, 14, 17а, 39, 409 в посока Центъра, ЖП гара, Галата, кв. Владиславово, Аксаково и летище Варна, както и в посока к.к. Златни пясъци.

За допълнителна информация и огледи можете да се свържете с нашия отдел продажби.


Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти